Eerste gesprek

Wanneer een contactformulier wordt verstuurd zal ik contact opnemen voor een intake op locatie. Bij deze intake worden de ideeën en plannen (soms al verzameld op een mood board) besproken en doe ik graag een rondje door de tuin om een goed beeld te krijgen van de wensen. Op basis van de verzamelde informatie maak ik vervolgens een offerte.

 

Inventarisatie

Na goedkeuring en aanbetaling van de offerte zal de tuin nauwkeurig opgemeten worden zodat het ontwerpproces kan beginnen.

 

Ontwerp

Als de eerste schetsen klaar zijn maken we weer een afspraak zodat deze in detail besproken kunnen worden. Als alles naar wens is maak ik het uiteindelijke ontwerp (indien gewenst met beplantingsplan, bestratingsplan, materiaalplan en/of, onderhoudsplan).

Is het geworden zoals u voor ogen had, dan ontvangt u het definitieve tuinontwerp en kan het aanleggen van de tuin beginnen!

 

Aanleg

Het aanleggen van een tuin van Kleine Natuur doe ik niet zelf. Een deel van de opdrachtgevers kiest ervoor het aanleggen van de tuin zelf te doen (soms in fases), een ander deel laat het graag (soms deels) uitvoeren door een hoveniersbedrijf. Waar je ook voor kiest, ik blijf graag betrokken tijdens het proces van het aanleggen van de tuin zodat de tuin precies zo kan worden als het ontwerp bedoeld had. Daarom kom ik tijdens de aanleg graag langs om te kijken naar de details van het ontwerp en de uitvoering daarvan.

Het uitvoeren van een beplantingsplan kan je natuurlijk zelf doen (met familie en vrienden), door een hovenier laten uitvoeren, maar het kan ook door mij gedaan worden of ik kan jullie helpen bij het plaatsen van de planten.

Om een indruk te krijgen van de kosten van een ontwerp, kijk bij tarieven

Ben je geïnteresseerd in een tuinontwerp van Kleine Natuur vul dan het contactformulier in.

[instagram-feed]